منتول

منتول

منتول

منتول

شیرین ترین ماده شیمیایی چیست؟

شکر شیرین است ، اما شیرین ترین ترکیب شیمیایی نیست. در اینجا مقایسه شیرینی با استفاده از یک سیستم رتبه بندی وجود دارد که در آن ساکارز (قند جدول) به عنوان شیرینی "1" تعریف می شود. مقادیر کمتر از "1" نشان می دهد که این ترکیب به اندازه قند سفره شیرین نیست ، در حالی که مقادیر بیشتر از "1" به معنی شیرین بودن ترکیب از قند سفره است:


D-Glucose (قند طبیعی تولید شده توسط گیاهان) - 46/0
لاکتوز (قند طبیعی موجود در شیر) - 68/0
فروکتوز (قند میوه طبیعی) - 0.84
ساکاروز - 1
سیکلمات (معمولاً نمکهای سدیم یا کلسیم اسید سیکلوهگزان سولفامیک) - 30
آسپارتام (Nutrasweet ، برابر) - 200
این ویدیو درباره آسپارتام میتواند به دید شما کمک کند : 


خرید آسپارتام ارزان میتواند شما را از خرید شکر آزاد کند
ساخارین (بنزول سولفامید) - 300
سوکرالوز (اسپلندا ، یک مولکول ساکارز که در آن سه گروه -OH با اتمهای کلر جایگزین شده اند) - 650
آلیتام (Aclame ، شیرین کننده ای که از اسیدهای آمینه L-aspartic acid و D-alanine تشکیل شده است) - 2000
Thaumatin (پروتئین طبیعی جدا شده از میوه katemfe در غرب آفریقا) - 3000
کارلام (شیرین کننده گوانیدین) - 160،000
برناردام (شیرین کننده گوانیدین) - 200000
ساکرونات (شیرین کننده گوانیدین) - 200000
Lugduname (شیرین کننده گوانیدین) - 220،000

این مقادیر تقریبی است (از Sci.chem Faq). سایر نشریات ممکن است مقادیر مختلفی ارائه دهند. انتظار نمی رود از شیرین کننده های گوانیدین در غذاها استفاده شود. همچنین ، شیرینی فقط یک جنبه از طعم و مزه استفاده از ترکیب به عنوان یک شیرین کننده است. این ترکیبات سطوح مختلفی از سمیت ، طعم غذا ، تلخی و غیره را از خود نشان می دهند.

همچنین ، توجه داشته باشید این لیست فقط شامل ترکیبات خالص است. مواد پیچیده دیگری نیز وجود دارد که شیرین تر از شکر هستند. به عنوان مثال می توان به عصاره عسل و استویا اشاره کرد. همچنین ترکیبات غیر آلی شیرین مانند استات سرب (II) (قند سرب) و کلرید بریلیم وجود دارد. بسیاری از ترکیبات آلی مصنوعی شیرین هستند اما سمی هستند. این ترکیبات شامل کلروفرم ، اتیلن گلیکول و نیتروبنزن است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد